Op IPM: méér productie met 50% minder energieverbruik!

Meer productie met 50% minder energieverbruik!

2SaveE_Banner Nieuwsbrief NL 600x150px V03 RGB

Wij bieden u de mogelijkheid om 50% energie te besparen…

De testresultaten liegen er niet om: het 2SaveEnergy kasdek levert een forse energiebesparing op en is daarmee dé praktische en betaalbare oplossing voor energiezuinig telen.

Iedere kweker die streeft naar maximale energiebesparing, heeft nu de kans om kennis te maken met dit revolutionaire, nieuwe kasdek. Bezoek onderstaande stands op IPM ESSEN en laat u uitgebreid informeren én overtuigen!

2SaveEnergy: Hal 3, standnr. 3B81 en 3E71 (VDH Plastic Greenhouses en Van der Valk Horti Systems)

5353

 

 

 

 

 

 

 


2SaveEnergy: méér productie met 50% minder energieverbruik!

Dit universele kasdek voor Venlokassen omvat een buitenste laag van helder glas met een dubbele antire­flectiecoating en een onderste laag van een zeer duurzame, diffuse F-CLEAN® ‑film. Hiertussen bevindt zich een ventileerbare spouw. Lees meer

Vanaf begin 2015 is intensief getest d.m.v. een jaarrond praktijktest in de demonstratiekas van ca. 500m² op het terrein van WUR Glastuinbouw in Bleiswijk. Dit heeft bevestigd dat de theoretische waarden in de praktijk ruimschoots gehaald kunnen worden.

Wilt u meer weten van dit revolutionaire kasdek? We vertellen het u graag bij de demo-opstellingen op de stands van VDH Plastic Greenhouses BV (standnr. 3B81) en Van der Valk Horti Systems BV (standnr. 3E71).

94948

 

 

 

 

Nog even de voordelen van 2SE op een rij: